De diode van de krachtige laser 其他

Goedkope

laserpen kopen: http://www.laserkopen.com/
Ik heb droeg het met me elke dag omdat ik het meer dan een jaar geleden kocht, en het heeft nooit me neer gelaten. Het is gegaan via de wasmachine, zijn verloren vele malen, en nog steeds functies zoals zij heeft gedaan op de eerste dag kreeg ik het. Het is vrijwel onmerkbaar wanneer vervoerd. Na het gebruik van deze laser, ik kan me niet voorstellen mezelf met behulp van een gewone diode. Andere blauwe laserpennen vaker geactiveerd met een zak-clip-mechanisme, maar dit is erg onhandig en ongemakkelijk wanneer meer uitgebreide laser 'on' keer nodig zijn. Ik heb besloten om te proberen iets anders voor werk. Ik gebruik ze als ik op, op het werk jacht ben, thuis, zelfs uit eten te gaan. De kwaliteit en duurzaamheid zijn geweldig. Dan de zwarte coating die uiteindelijk een beetje dragen deze dingen zijn bulletproof en ik heb nog te breken van enig deel van een.
Ik gebruikte het enkel om te zien achter mijn apparatuur rack, terwijl ik was het veranderen van sommige verbindingen rond. Ik kon gemakkelijk houden deze blauwe laserpen met één vinger en nog steeds behoorlijk veel werk met beide handen. Ik beveel het ook omdat het heeft minder bewegende delen dan een aantal. Mijn vorige één batterij, de twist-switch laser had een pers uitgerust voorste gedeelte die uiteindelijk kwam los op mij het vrijgeven van een veer en verscheidene andere stukken zoals de led op de printplaat en de lens. Ik heb het allemaal terug samen, maar na dat het nooit constant verlicht zonder te spelen rond met het voor een tijdje. Ik moet alleen niet de dimmen functies en drie output vermogen of een stroboscoop dit en dat. Het is nu nog vervelend te zijn aan het doorlopen van deze modi om gewoon aan te zetten de laser.
Hier kunt u de blauwe laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_79.html
De schakeloptie kan ook worden 'aangeklikt' aan full on en off-modus. U zal worden duwen tegen de buitenranden van de rubberen hoes die loodrecht en niet roerende. U kunt een vervangende rubber switch cap maar er is geen vermelde onderdeelnummer voor een nieuwe vinger. De tweede was een beetje makkelijker maar nog steeds vast. Ik de vastberadenheid voor het feit dat u nu zult draaien op per ongeluk in uw zak. Deze kleine laser is het geld meer dan waard. Ik gebruikte het alot, waarschijnlijk 3 - 5 keer per dag, zelfs toen ik hoefde niet te worden gebruikt, ik heb gedaan, want het was daar, en dus handig en nuttig. Een alternatief is het losschroeven van de gekartelde ring rond de knop en verwijder de rubber cover. Als u de gekartelde ring uitgeschakeld laten, zal de werkelijke kunststof knop zal uitsteken meer en zeer gemakkelijk te klikken.
Deze laser is een goede balans tussen navigeren in een donkere kamer en niet verblindende jezelf wanneer je probeert om te lezen iets in het donker. Ik heb andere blauwe laserpennen dat opvulling die rollen. De tijd van branden is 4 + uur makkelijk maar ik heb nooit een stopwatch aan. De prestaties zijn goed in alle opzichten, behalve dat de schakeloptie onder dit soort gebruik verslijt. Ik kan me niet voorstellen met een op mij meer. Het is gewoon zo verrekte handig. Ik heb geprobeerd de concurrenten aan deze laser, zowel degene die twee keer zo duur als de cheapies. Ik kocht dit voor gebruik tijdens klinische examens. Ik kan duidelijk zien laesies met name die in de mondholte, echter de intensiteit maakt het ongeschikt voor oogonderzoeken. Ik had ter dekking van de laser met een doorschijnend materiaal om te verlagen zijn uitgangsvermogen.
De schakeloptie voor dit is net waar ik als het op de achterste cap. Geen draaien, bediening met één hand. En aangezien ik dit in de zak van mijn broek draag ik hou van dat de schakelaar is stijf genoeg waar de laserpen per ongeluk kan worden ingeschakeld. Het heeft nooit een keer komen op per ongeluk in mijn zak. Ik was erg blij met de lichtopbrengst. Na gebruik het voor een paar minuten en het draaien aan en uit een paar keer, de lichtopbrengst leek een paar keer te knipperen terwijl ik op de knop te drukken was en soms het gewoon niet op alle inschakelen zou. De sterkste laserpen is voorzien van een rubber knoophoesjes van vervanging, dat een zeer aardige aanraking is. Het enige nadeel is de slechte kwaliteit van de zak-clip.
U zult de sterkste laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html
Enkele woorden van advies. Ik gebruik deze 10000mW laserpen in mijn verpleging rotaties. Ik wijs het meestal op een hoek van ongeveer 45 graden van hun gezicht af, en langzaam dichter te brengen (tot ongeveer 15 graden weg) of tot de leerling reageert. Zo geweldig dat ik kocht twee enkel voor het geval dat ik verloor een, ik zou niet weten wat te doen zonder het! Ik ervoer dit ook toen ik deze laser gekocht, echter wat ik vond is dat er een snelle aanpassing aan leren erop te klikken. Ik ben zeer geïmponeerd met deze laserpen het is bijna net zo krachtig als de duurdere versie, maar zonder de kosten. Ook ben ik ook op de dezelfde batterijen die bij het meer dan een maand geleden. De schakelaar heeft een dubbele bedrijfsmodus. Duwen licht met uw vingertop tijdelijk ingeschakeld de laserpen totdat u vrij te geven.
キーワード
laserpen

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop